Cazare

Piscina si Ponton 5

Facilitățile căsuțelor Danube Village

Aflat în Clisura Dunării, resortul Danube Village este o zonă intimă, cu facilități de top și moduri nenumărate de relaxare. Capacitatea de cazare în Clisura Dunării acoperă 16 locuri de cazare, toate dotate cu terasă proprie și aer condiționat, asigurând standarde ridicate de cazare. Adițional, pensiunea dispune de numeroase alte facilitați precum acces la rețea Wi-FI, minibar, restaurant, parcare supravegheată video și ghid turistic.

Excursii și activități

Danube Village iti ofera excursii organizate la obiectivele turistice din zonă, vizite la livezile tradiționale și la ferma noastră. Vrei activitati mai diverse? Organizam activități de agrement nautic, ambarcațiuni de agrement: plimbări cu barca cu motor, cu hidrobicicleta sau chiar ski nautic. La Danube Village poti face plimbări cu bicicletele în aer liber, cu trăsura sau plimbări liniștitoare pe faleza de promenadă. Îmbină aventura și natura cu relaxarea și confortul, oferite într-o locație unică. Relaxarea, un factor important pentru orice concediu sau mini–vacanță.

Un mic cartier de căsuţe cochete, dotate cu facilităţi de top, situate într-un cadru intim, unde te vei simți ca acasă.

Căsuţele Danube Village - O Vacanţă de Vis

În casuțele Danube vei avea un somn odihnitor, care îți va da energia necesară pentru următoarea zi. Casuțele sunt dotate cu paturi matrimoniale, dar si cu paturi single, confortabile. Am grupat mai jos facilitățile fiecarei căsuțe, cât si activitățile din cadrul resortului, pentru a putea sa-ți plănuiești vacanța în detaliu.

Concediul la Danube Village - Ideal pentru copii si părinți

Beneficiile mișcării și distracției în aer liber sunt nenumărate, de aceea orice ocazie de a petrece timp în natură nu trebuie ratată. Descoperă atracțiile turistice din zonă împreună cu noi. Plimbarea cu barca prin Cazanele Dunării e unul dintre modurile plăcute în care-ți poți petrece vacanța. Îmbină aventura și natura cu relaxarea și confortul. Vrei te relaxezi la piscină sau pe ponton? Avem toate facilitățile disponibile pentru tine. Nu trebuie ne crezi pe cuvânt: rezervă o cameră la noi și trăiește experiența unui concediu de vis!

DANUBE VILLAGE RESORT - EVADEAZĂ ÎN NATURĂ!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Simte-te ca acasă în vacanța ta la Danube Village

La Danube Village punem accent pe calitatea serviciilor.
Singura ta preocupare ar trebui fie stelele de pe cer privite de pe malul Dunării, dintr-un loc cu o istorie specială, pentru noi ne facem treaba cu excelență și punem pe primul loc buna ta dispoziție.

 Cu variatate și divertisment nu ai cum să te plictisești. Vei rămane cu o amintire frumoasă, nu doar cu o vacanță.

REZERVĂ ACUM SEJURUL TĂU LA DANUBE VILLAGE!

Cea mai potrivită alegere pentru vacanța ta!

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână