DANUBE VILLAGE

Locul unde omul întalnește natura

Înoată în natură

Înoată în natură

"Visul unei nopţi de vară", asa cum spunea un clasic. Lounge&ponton, plajă privată şi loc de joacă pentru copii. Experienţe unice în mjlocul naturii.

Căsuţele Danube Village

Căsuţele Danube Village

Un mic cartier de căsuţe cochete, dotate cu facilităţi de top, situate într-un cadru intim, unde te vei simți ca acasă.

Excursii şi activităţi

Excursii şi activităţi

Ţi-am pregătit multiple activităţi şi excursii memorabile. Parcurge-le pe toate şi organizează-ţi de pe acum vacanţa!

Natură, aventură și confort.

Descoperă un resort unic în țară, pe malul Dunării, în mijlocul naturii. La Danube Village, aerul proaspăt îți va curăța gândurile, încă de la începutul vacanței, iar aventura, confortul și relaxarea îți vor oferi o experiență inedită.

imgimg

Mâncare aleasă

Bucură-te de specialități atent pregătite, bio, tradiționale sau din bucătarii internaționale. Noi îți recomandăm deliciosul jambon de mangalița fiert în miere cu smochine.

Activități pentru copii

La Danube, avem grijă ca cei mici să se simtă minunat. Avem locuri de joacă speciale și activități precum treasure hunt, plimbări cu trăsura și vizite la ograda tradițională.

Biciclete

Dacă ai chef de puțină mișcare după masă, poți închiria oricând o bicicletă și poți vizita împrejurimile.

Plajă

La noi vei găsi o plajă privată care generează voie bună, șezlonguri cât și o faleză pentru promenadă. Te poți bronza, poți înota sau poți avea parte de o plimbare liniștitoare. Tu alegi!

Pescuit

Te poți bucura în liniște de o partidă de pescuit. Doar tu și natura! Poți pescui de pe pontonul nostru la somn, caras și crap.

AGREMENT NAUTIC

Dat fiind specificul zonei, la Danube Village poţi experimenta activităţi spectaculoase datorită plimbărilor cu barca în minunata Clisură a Dunării.

CAZARE CLISURA DUNĂRII

img

Față în față cu aventura

La Danube Village nu vei avea parte de o simplă cazare. Te vei bucura de concedii de neuitat și ieșiri curajoase unde poți să cucerești ape sau munți. Chiar dacă îți dorești o escapadă de un weekend sau ai curajul să vii față în față cu natura pentru mai mult timp, noi avem o mulțime de evenimente de aventură dintre care poți să alegi.

DESCOPERĂ DANUBE VILLAGE

La noi nu o să ai timp să te plictisești! Plimbările cu barca, cu trăsura, bicicletele, treasure hunt, obiectivele turistice superbe, pescuitul, plaja sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura. Am creat resortul punând accent pe fiecare detaliu, pentru o experiență unică în România.

img

Bucură-te de o vacanță memorabilă.

img

Scapă de galagie şi aglomeraţie şi vino în oaza de relaxare Danube. Profită de ofertele noastre şi rezervă acum vacanţa ta de vis pe malul Dunării!

Ai întrebări? Contactează-ne! +40 766 350 442

GALERIE

img

Aruncă o privire

en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish