Cazare

Cazare în Clisura Dunării

Aflat în Clisura Dunării (și aproape de Cazanele Dunării), Resortul Danube Village este o zonă intimă, cu facilități de top și moduri nenumărate de relaxare.

Capacitatea de cazare acoperă 16 locuri în căsuțe de vacanță cochete, cu terasă proprie și aer condiționat, asigurând standarde ridicate de confort.

Adițional, pensiunea dispune de numeroase alte facilitați precum acces la piscina, la rețea Wi-Fi, minibar, restaurant, parcare supravegheată video și ghid turistic.

Cazare în căsuță dublă pentru 2 persoane, cu terasă proprie și vedere la Dunăre

Suprafață cameră: 15 m²

Facilități cameră:

Aer condiţionat

Baie cu duş

Televiziune prin cablu/satelit

Paturi extra lungi (> 2 metri)

Minibar

Balcon/Terasă

Excursii și activități în Clisura Dunării

Danube Village iti ofera excursii organizate la obiectivele turistice din zonă, vizite la livezile tradiționale și la ferma noastră. Vrei activitati mai diverse? Organizam activități de agrement nautic, ambarcațiuni de agrement: plimbări cu barca cu motor, cu hidrobicicleta sau chiar ski nautic. La Danube Village poti face plimbări cu bicicletele în aer liber, cu trăsura sau plimbări liniștitoare pe faleza de promenadă. Îmbină aventura și natura cu relaxarea și confortul, oferite într-o locație unică. Relaxarea, un factor important pentru orice concediu sau mini–vacanță.

Danube Village - O Vacanţă de Vis în Clisura Dunării

În casuțele Danube vei avea un somn odihnitor, care îți va da energia necesară pentru următoarea zi.

Casuțele sunt dotate cu paturi matrimoniale sau cu paturi single, confortabile.

Am grupat mai jos facilitățile fiecarei căsuțe, cât si activitățile din cadrul resortului, pentru a putea să-ți plănuiești următoarea ta vacanță în Clisura Dunării, în detaliu.

Cazare în căsuță cu 2 paturi single, cu terasă proprie și vedere la Dunăre

Suprafață cameră: 15 m²

Facilități cameră:

Aer condiţionat

Baie cu duş

Televiziune prin cablu/satelit

Paturi extra lungi (> 2 metri)

Minibar

Balcon/Terasă

Concediul la Danube Village - Ideal pentru copii si părinți

Beneficiile mișcării și distracției în aer liber sunt nenumărate, de aceea orice ocazie de a petrece timp în natură nu trebuie ratată. Descoperă atracțiile turistice din zonă împreună cu noi. Plimbarea cu barca prin Cazanele Dunării e unul dintre modurile plăcute în care-ți poți petrece vacanța. Îmbină aventura și natura cu relaxarea și confortul. Vrei te relaxezi la piscină sau pe ponton? Avem toate facilitățile disponibile pentru tine. Nu trebuie ne crezi pe cuvânt: rezervă o cameră in complexul nostru de casuțe și trăiește experiența unui concediu de vis!

DANUBE VILLAGE RESORT - CAZARE PE CLISURA DUNĂRII!

Relaxează-te în vacanța ta pe malul Dunării la Danube Village

La Danube Village punem accent pe calitatea serviciilor.
Singura ta preocupare ar trebui fie stelele de pe cer privite de pe malul Dunării, dintr-un loc spectaculos cu o istorie specială, pentru noi ne facem treaba cu excelență și punem pe primul loc relaxarea, confortul și buna ta dispoziție.

 Cu varietate și divertisment nu ai cum să te plictisești. Vei rămane cu o amintire frumoasă, nu doar cu o vacanță în Clisura Dunării.

REZERVĂ ACUM SEJURUL TĂU LA DANUBE VILLAGE!

Cea mai potrivită alegere pentru vacanța ta!